dissabte, 31 de gener del 2009

TEST TECNIFICACIÓ I DETECIO TALENTS FEDERACIÓ CATALÀ TRIATLÓ 2009


FERRAN CALERO EL MILLOR CADET EN EL 1.000 I 400 AMB PISTA.
 
El passat dissabte 31-Gen-2009, la FCT havia convocat a Gavà , a els triatletes Catalans de les categories INF, CD i JN , per fer un test de proves en piscina i pista d' atletisme , la convocatòria va reunir a 68 triatletes de diferents clubs de Catalunya i Independents.
Joan Mayol (Seleccionador Català) responsable del programa de detecció i tecnificació de possibles futures promeses va dirigir les proves, acompanyat d'altres membres de la Federació que prenien els temps i coordinaven les diferents series, també varen estar presents reconeguts triatletes que varen fer tasques de suport a la Federació, Jordi Elias, Santi Pellejero, Francisco Pontano i els diferents components del Club Triatló Gavà, acompanyats de nombrós public de familiars i amics dels joves triatletes.
 
EL CLUB TRIATLÓ GRANOLLERS
 
Finalment l'únic representant del CTG, va ser el Ferran Calero, l'atleta del C.A.Canovelles que comparteix llicencia amb el CTG va tenir una discreta actuació a les proves de natació, on havia d'afrontar un 1.000 i un 100.
Però va ser el millor Cadet, tenint en compte que és de primer any , en les proves d'atletisme , el Ferran Calero es va imposar amb autoritat a les dues series que va disputar, primer un 1.000, on va fer un crono de 3''02m. i mes tard en el 400 , on va marcar un temps de 1''01m.
Aquest test, servirà per tenir un rànquing català d'on sortiran els triatletes seleccionats per afrontar els diferents compromisos que la selecció Català tingui que afrontar i poder optar a programes de tecnificació a la Blume aquells que més destaquin, així mateix les diferents comunitats autónomes també faran aquestes proves per tal d'establir un rànqing Estatal, d'on sortiran els seleccionats per afrontar proves de caràcter internacional.