diumenge, 20 de setembre del 2009

I - CAMPIONAT D'ESPANYA PARALÍMPIC DE TRIATLÓ - PONTEVEDRA 2009

TONI FRANCO, DEL CTG, CAMPIÓ D'ESPANYA PARALÍMPIC DE TRIATLÓ.
EL CLUB TRIATLÓ GRANOLLERS ES L'ÚNIC CLUB CATALÀ AMB REPRESENTACIÓ EN AQUEST PRIMER CAMPIONAT D' ESPANYA

http://www.triatlon.org/noticias/ver_noticia_09.asp?
Una vegada es va acceptar per el Comitè Olímpic Internacional (COI) després dels jocs Olímpics de Beigin (Xina-2008), la incorporació de la modalitat de Triatló per les properes Olimpíades d' esports "Paralimpics", la Federació Espanyola de Triatló (FETRI) va començar a treballar per tal d'aconseguir seleccionar un equip d'esportistes que pugin representar Espanya en aquesta modalitat esportiva.
Així doncs s'ha convocat aquest primer Campionat d'Espanya com a tret de sortida per poder valorar en directe quins poden ser els esportistes que tindran un nivell adequat per entrar a formar part de la selecció estatal amb l'objectiu del Jocs Olímpics 2012 de Londres.

L'ATLETA DE GRANOLLERS, QUE ES VA INCORPORAR AL CTG AQUESTA TEMPORADA, GUANYA EN LA SEVA CATEGORIA * (TRI-4) ARRIBANT A META AMB NOMÉS 5'' seg D'AVANTATGE SOBRE EL SEGON CLASSIFICAT

* TRI 4. Impedimento en brazos. Incluyendo parálisis, amputación por encima y debajo del codo e impedimento en ambas extremidades superiores. Los atletas podrán utilizar prótesis, arneses o “sling” sobre la bicicleta o mientras corren.