diumenge, 26 d’octubre del 2008

XII-DUATLON MONTAÑA SIERRA DE ARMANTES - CALATAYUD


CAMPEONATO EUROPA GREENCUP 2008
 
MIQUEL COMELLA I SANTI RIBOT SON 6è. I 7è. EN LA SEVA CATEGORIA V1 EL CTG ÉS CINQUÈ PER EQUIPS AMB LA PARTICIPACIÓ DE TONI ROURA DEL C.N.VIC.
 
Celebrado el domingo 26 de Octubre con la Organización por parte Ayuntamiento de Calatayud , 133 participantes tomaron la salida, en este que era el CAMPEONATO DE EUROPA GREEN CUP. 8,3 Km. de carrera a pie, 23 Km. de bici de montaña. En una mañana calurosa y con un circuito totalmente seco y muy rápido, se celebró esta carrera pionera en España.
El ritmo lo marcó de principio a fin Santiago Arnés (1 hora 22 minutos), distanciado a Víctor del Corral, y a Nereo del Nero, que a la postre harían 2 y 3º. Las chicas estuvieron comandas por la Turiasonense del Mayencos Yolanda Magallón, consiguiendo el 2º y 3er puesto, respectivamente la corredora de Islas Feroe, Skylv Susann y Sara Martín del B.H Andalucía.
230 colaboradores componían la estructura de este Duatlón Sierra de Armantes.
Cal destacar la nova modalitat de duatló que Green Cup ha establert les seves curses per diferenciar se definitivament del model FETRI, així dons la competició Green Cup , tan sols registre una transició , passant de la cursa a peu a el sector BTT , on ja finalitza la competició.
 
Classificacions i fotos.
 
 
Els components del CTG , tant Miquel Comella , com Santi Ribot varen fer una molt bona cursa, però finalment no va ser suficient per tenir posició de podi , Comella i Ribot varen arribar junts a la T1 , desprès dels primers 8'3Km.del primer sector a peu , per davant ja havia arribat Toni Roura membre del C.N.Vic,  que es va inscriure com a CTG amb el vist i plau de l' organització , per poder competir com equip amb Comella i Ribot ; finalment Comella va marcar el segon millor parcial en BTT de la categoria V1 i va quedar-se a menys de 2' minuts del podi , Ribot no va poder mantenir el ritme de Comella, però també va fer un bon parcial amb BTT i va ser 7è.V1 , darrera de Comella, per la seva part Toni Roura va ser 12è.V1.
 
Cal destacar la extraordinària organització de la competició amb molts voluntaris, sortida i arribada a el passeig central de la ciutat amb el transit tallat , dinar de clausura per tothom inclòs acompanyants amb una paella monumental i 7.000 euros amb premis que es varen repartir els 10 primers classificats , tant nois com noies.
 
Un Excel·lent per Green Cup.