dilluns, 10 de novembre del 2008

VI - DUATLO MUNTANYA DE VALLFOGONA

CIRCUIT CATALÀ DUATLÓ MUNTANYA 2008-2009

EL CTG OBTÉ UN PODI A LA PRIMERA PROVA DE LA TEMPORADA SANTI RIBOT 3è.V1 , PER CLUBS EL CTG ES 8è.

A Vallfogona es va donar el passat diumenge 9 de novembre, el tret de sortida a una nova  temporada de Duatló i Triatló, amb l'inici del Circuit Català de Duatló de Muntanya, la competició s'ha iniciat amb una temperatura de 4º graus, comparat amb l'any passat feia calor, un sector de cursa a peu de 6Km, tot seguit 20Km de Btt amb forts desnivells i 3Km més de cursa a peu.
Com cada edició d'aquest duatló les pistes i corriols estaven plens de fulles que impedien veure amb claredat on posar els peus o fer les traçades en BTT , això feia tingué que extremar les precaucions per no caure amb cap forat o topar amb alguna pedra grossa que les fulles tapessin i patir un ensurt, aquestes circumstancies que expliquem han deixat alguns competidors fora de cursa, alguns com Sebastià Catllà s'han refet de la caiguda i han continuat amb cursa.

EL CLUB TRIATLÓ GRANOLLERS:

29è. Santi Ribot  1'52''14h. (3è.V1)
34è. Carles Dantí  1'53''35h.
63è. Enric Pratginestos 2'01''44h.
----   Ramon Ulldemolins (no apareix classificacions)
----   Jordi Bosch (retirat lesió)

8è. Club amb els temps de S.Ribot,C.Danti,E.Pratginestós 5'47''33h.

El CTG va aconseguir puntuar a la primera prova de la temporada i amb una posició acceptable de cara a defensar la primera divisió catalana; cal destacar el 20è i 23è parcials del sector Btt de Ribot i Dantí, que varen arribar plegats a la T2 junt amb M.Comella, que tot i compatir amb nom del C.N.Caldes, lluïa els colors del CTG, va ser realment espectacular l'entrada a box de tots tres amb la mateixa equipació i veure la transició, d'on varen sortir també amb grup, encarar el darrer sector de cursa a peu, on es varen definir les posicions, Enric Pratginestós que va ser el mes ràpid del CTG en el primer sector de cursa, va ser el tercer membre del CTG a meta i permetia puntuar en el Club, per darrera Ramon
Ulldemolins que va tenir una incidència en els darrers metres de la cursa, no apareix a les classificacions oficials i Jordi Bosch va patir una torçada el peu en el primer sector i va optar per abandonar.

Joan Freixa (Inverse T.Vilanova) va guanyar amb 1'33''35h, seguit de Oriol Colomé (IND) 1'37''28h i Sebastià Catllà (P.C.Bonavista) 1'38''13h.
Amb noies, Mercè Tusell (IND) va imposar-se amb 2'04''25h, seguida de Mireia Santesmases 2'07''31h i Judit Casas 2'12''08h ambdues del Reus Ploms.