dimarts, 4 de novembre de 2008

CIRCUIT CATALÀ DUATLO MUNTANYA 2008-2009


Desprès del triatló de El Prat de Llobregat on es va donar per tancada la temporada 2007-2008 de Duatlons i Triatlons , la Federació Catalana de Triatló enceta una nova temporada aquest proper diumenge a Vallfogona , amb una nova edició del Circuit Català de Duatló de Muntanya , serà la setena edició i amb un ambiciós calendari de 12 proves, enguany amb la novetat que dins el Circuit Català es celebrara un Open de quatre proves que tindrà un règim i classificacions pròpies, aquesta competició estarà patrocinada per la firma Masferrer (Granollers)  i serà el MASSI DUATHLON CHALLENGE XC i es competirà amb el reglament de la FCT, les quatre curses d' aquest OPEN seran a Vallfogona, Folgueroles, Calaf i l'Ametlla del Vallès.
 
 
per el que fa el resta de proves , destacar que la segona prova de la temporada, el proper 16-Nov-2008 a Viladecavalls serà el Campionat de Catalunya Absolut, així dons el Campionat Català 2009, queda molt avançat a un calendari que comença el dia 9-Nov-2008 a Viladecavalls i anirà fins el 15-Març-2009 a Vilanova i la Geltrú.
 
 
 
EL CLUB TRIATLÓ GRANOLLERS DEFENSARA LA PRIMERA DIVISIÓ CATALANA
 
El CTG tindrà la complicada missió de defensar el seu lloc dins la primera divisió Catalana de la modalitat, en la darrera temporada varen ser 5ens, en aquesta edició amb una baixa important a l'equip com és la marxa de Miquel Comella a el nou Club de Triatló, que sembla ser es posarà amb marxa a Caldes de Montbui, farà que els veterans de l'equip de Duatló de Muntanya del CTG amb les noves incorporacions que ha tingut hagin de compensar la marxa del Calderí que tant bon rendiment ha donat en el CTG les darreres temporades.
 
 
EL CTG ÉS 9e. EN NOIS i 3è. EN NOIES AL RÀNKING CATALÀ DE CLUBS A FALTA DE LA PUNTUACIÓ AMB TRIATLÓ.
 
A falta que la FCT determini les puntuacions obtingudes per els Clubs Catalans en la modalitat de Triatló en aquesta temporada finalitzada, el CTG és 9è. en nois sobre un total de 47 Clubs i 3è. en noies sobre un total de 10 Clubs, amb els punts obtinguts en els Circuits de Duatló de Muntanya i Carretera.