7e. TRIATLÓ POPULAR MALGRAT DE MAR

MERCÈ TUSELL ES SEGONA EN FEMINES.
CARLES IGLESIAS EL MÉS RÀPID DEL CTG A MALGRAT.
MIQUEL COMELLA GUANYA AMB V1 I MANEL CARRASCO ÉS SEGÓN.

Una nova edició del triatló popular de Malgrat on enguany cal destacar l'important número d'inscrits doblant les anteriors edicions, 412 participants, dels quals 100 es varen inscriure el mateix dia de la competició, cosa que va ser ben gestionada per l'organització.
La cursa estava programada sobre 500m. de natació, 12Km Btt i 4Km de cursa a peu per el passeig marítim fins arribar a l'arc de meta.

El CTG va tenir una bona i nodrida representació, destacar la segona posició de la Mercè Tusell amb fémines, que debutava en aquesta disciplina i amb un temps de 1'04''52h va quedar a prop de la Campiona Montse Martinez (C.N.Reus Ploms) 1'02''25h, tercera va ser Núria Sauleda amb 1'39'09h. i 4ta. també del CTG Montse Oliveros 1'41''16h.
Per el que fa a la representació masculina destacar el 20è lloc de Carles Iglèsias amb 1'00'04h, 24è i guanyador amb V1 de Miquel Comella amb 1'00''40h, 42è i 2on V1 Manel Carrasco amb 1'03''02h, 101è Jordi Carrasco que, amb 14 anys, va participar amb autorització paterna i va sortir segon de l'aigua, finalment va ser 5è de la categoria (15-16 anys) amb 1'09''33h i Paco Saez 127è amb 1'11''51, sobre un total de 412 arribats a meta.
Va guanyar Xavier Manela (C.Tri.Olot) amb 52''33m, segon Marc Relaño amb 55''38m i tercer Jaume Leiva amb 58''25m.