dimarts, 28 d’octubre del 2008

CIRCUIT CATALÀ TRIATLÓ 2008


EL CTG ÉS UN DELS 10 ÚNICS CLUBS DE CATALUNYA QUE ACONSEGUEIX TENIR EQUIP MASCULÍ I FEMENÍ DINS EL CIRCUIT CATALÀ DE TRIATLÓ.
L' EQUIP MASCULÍ FINALITZA 5è. DE LA DIVISIÓ DE BRONZE I LES NOIES AMB DOS PODIS SON 7enes. EN LA ÚNICA DIVISIÓ FEMENINA.
 
Tancat el Circuit Català de Triatló 2008, que es va iniciar amb l'Ironcat i ha finalitzat amb el triatló de Barcelona, s'han completat des del mes de maig fins l'octubre 11 triatlons puntuables per el circuit d'enguany, dos menys que la passada edició.
El CTG va acabar la temporada 2007 en la 12ena posició de la segona divisió Catalana (en aquell moment formada per 50 Clubs, i només hi havia dues divisions, la primera, amb els 10 millors i la segona amb la resta).
Quan es va iniciar aquesta temporada la FCT va establir una divisió més, així doncs, la primera divisió la configuraven els 10 millors, de l'11 al 20 la segona divisió i la resta la tercera.
Degut als resultats de la temporada 2007 enguany hem militat a la tercera divisió 2008. Aquesta temporada hem tingut presència dels nostres representants a tots els triatlons de la temporada, puntuables i no puntuables, això es pot considerar un important èxit de participació del Club.
Pel el que fa a resultats, les millors classificacions del CTG s'han aconseguit a Banyoles "B" 39 punts,  BCN sprint 39 punts, Banyoles Olímpic 37 punts, Mataró 35 punts, Balaguer Olímpic 35 punts i finalment BCN Olímpic 33 punts, total 218 punts (la meitat més un dels millors resultats) que ens classifiquen 5ens de la divisió de bronze formada per 33 Clubs.
Pel que fa a l' equip femení l'any passat no va poder puntuar en cap triatló, però en aquesta edició s'ha fet un lloc dins la única divisió Catalana amb noies, formada per 10 Clubs.
Les noies del CTG han tingut una excel·lent actuació, però els ha faltat poder puntuar en més proves, en les dues que ho han fet, BCN sprint i Vilanova, han sigut terceres i han sumat 42 punts a cada prova, finalment els 84punts obtinguts ens ha donat la 7ena posició Catalana.
 
El Circuit Català l'ha guanyat el Club Triatló Manresa amb categoria masculina per primera vegada a la seva historia i trencant l'hegemonia del C.N.Reus Ploms i C.N.Mataró.
En noies un any mes ha vençut el C.N.Reus Ploms.