divendres, 20 de juny del 2008

XXIII-TRIATLÓ ZARAUTZ

EL CTG DESTACA A L'EXTRAORDINARI TRIATLÓ DE ZARAUTZ.
Sobre les distancies de 2'5Km de Natació , 80 Km de ciclisme en ruta i 20Km de cursa a peu, els representants del CTG varen tenir una notoria actuació a el País Basc, Marc Rius va ser el 31è. de la classificació general amb un temps de 4'27''09h., Rafael Espinar va entrar el 43è amb 4'31''03h i Ferran Herédia el 132è. amb 4'49''22h. sobre un total de 446 participants, dels quals en varen finalitzar 376, hi va haver 47 abandonaments i 23 desqualificats.
M.Rius-R.Espinar-F.Heredia varen aconseguir classificar el CTG amb 13ena. posició per Clubs d'un total de 40 formacions, Roger Granell va completar l' equip del CTG i la prova amb un crono de 4'59''31, així doncs tots els components del CTG varen estar per sota les 5h.
Eneko Llanos i Virginia Berasategui varen guanya la prova.
Aquí teniu les cròniques del Ferran Heredia i del Marc Rius.

Felicitats a tots quatre!!

29-MARXA CICLOTURISTA RUTA PIRINENCA DE LES 3 NACIONS

BONA ACTUACIÓ DEL CTG A LA CLÀSSICA CICLOTURISTA MÉS
ANTIGA DE CATALUNYA.
Amb sortida de Puigcerdà direcció La Seu d'Urgell, passant per Andorra coronant el port Envalira (2.707m.) que son 28Km. de collada i amb un desnivell mitjà del 5% , tot seguit anar cap el Pas de la Casa per fer el coll de Puymorens (1.915m.) en territori Francès i baixant per la Tour de Carol , per entrar de nou a Catalunya per Bourgmadame , arribant de nou a Puigcerdà, son 142Km. amb un desnivell acumulat de 2.406m., que la fan la prova reina del cicloturisme Català.
565 participants varen afrontar la prova dels quals varen finalitzar 532.
Molt Bona actuació del CTG , Miquel Comella amb la seva cinquena participació en aquesta
prova , va fer un temps de 4'21''16h. siguen 58è. de la general , Santi Ribot amb 4'31''41h. va entrar 110è.general i 13è. de la seva categoria Master i Carles Danti amb 4''45''55h. va ser el 172è.
Va guanyar la prova Jose Antonio Hermida marcant un nou record de temps amb 3'52''09h. i Melanie Rousellet amb 4'40''48h.

Xè Triatló Sprint de Manresa

El passat dissabte 21 de maig es va celebrar la desena edició del triatló Sprint de Manresa.
El CTG va prendre-hi part amb els següents components, el Sergi Garcia, el Ramon Cardó, el Jordi Cantó, el Cesc Rubio i el Marc Cerrato.
Cal destacar que era el debut del Ramon com a triatleta del club.

Aquí teniu la crònica del Cesc:
Uns altres que varem competir dissabte a la tarda (salvant les distàncies, clar!) som els que varem anar a Manresa.
Per la meva part, com que vaig veure que el Xavi Llobet no estava inscrit vaig pensar que tindria alguna possibilitat de donar la campanada.
Vaig nedar a la sopa de Manresa intentant sortir fort per aconseguir una bona posició abans de la primera boia, però això es paga i vaig anar una mica ofegat durant la resta del recorregut.
Amb la bici vaig millorant any en any (o serà l'efecte placebo de la prova d'esforç de dijous passat?) i aquest any no ho vaig passar tant malament com altres ocasions. Vaig poder enganxar alguna roda i em va permetre descansar algún tram. El fet que les noies i els no federats sortíssin 5 minuts després va fer que em trobés més acompanyat al final de la cursa.
A la tornada vaig haver d'avançar alguns cotxes (ara per l'esquerra, ara per la dreta) que hi havia al mig del recorregut.
A la cursa a peu, a pesar dels meus plans incials, em vaig haver de limitar a aplicar el trotecillo cotxinero de rigor per acabar amb una certa dignitat. Durant la cursa a peu no vaig poder comptar tots els que em van avanaçar (era molta feina) però si que vaig poder comptar l'ÚNIC corredor a qui vaig passar.
Volia baixar de l' 1:20 però, un altre cop, em vaig quedar a les portes.
Llàstima!!
Dels companys del club cal destacar que el Ramon i el Jordi van arribar gairebé de la maneta....
Aquests son els resultats:

45è GARCIA RODRIGUEZ, SERGI 1:03:33

112è CARDO AGUILAR, RAMON 1:08:17

113è CANTO CESPEDES, JORDI 1:08:19

233è RUBIO BARCELO, FRANCESC 1:21:07

259è CERRATO TOMAS, MARC 1:24:36

Per equips varem quedar en 18ena posició de 28 clubs.

I després de la cursa, cap a una festa infantil, a dormir tard i, l'endemà, a fer el furtiu de Sant Antoni.