dissabte, 25 de setembre del 2010

IX - TRIATLÓ INFANTIL IGUALADA

ALBERT HERNANDEZ i ALBERT RIBOT REPRESENTEN EL CTG
En el marc dels 59º Jocs Escolars de l' Anoia, es va cel·lebrar amb èxit a Igualada la novena edició del Triatló Infantil, prova totalment consolidada en el calendari de proves de la FCT i que es es pot considerar de forma "oficiosa" el Campionat Català de Categories menors de la modalitat de Triatló, any a any els mes petits tenen un triatló pensat per ells i sempre amb les mateixes distancies i circuits on permet anar veient les evolucions de les futures promeses.
El CTG va tenir en l'Albert Hernandez i l'Albert Ribot els seus representants entre els 200 inscrits a les diferents categories, el primer ho va fer en categoria aleví i va disputar una proba sobre 50m. de natació, 2Km. de ciclisme i 1'6Km. de cursa, amb un temps de 17'48m. i el segon ho va fer en categoria cadet, sobre unes distancies de 75m. de natació, 6Km. de ciclisme i 3'2Km. de cursa a peu, en un temps de 37'35m.

TriatlhonSeries Salou

Només 3 membres del CTG van participar a aquest triatló distànica Sprint, emmarcat en un bon dia.

La prova la va guanyar l'Albert Parreño, seguit pel Xavier Llobet i en Miquel Blanchart

diumenge, 19 de setembre del 2010

TriatlhonSeries Tossa de Mar

El mal temps del dies abans van perjudicar molt la cursa, el sector de bici va haver de ser anul·lat i l'estat del mar tampoc era perfecte, però tot així es va realitzar la cursa en un format reduït on es va nedar 1500mts i es va córrer 10km en mode aquatló.
Tot i així 12 membres del CTG van prendre part a la cursa amb aquest temps i resultats:

La cursa la va guanyar Xavier Llobet seguit per Santi Pellejero i Xavier Torrades, cursa que va dominar Llobet en tot moment ja sortint primer de l'aigua, i la resta s'ho van jugar a la cursa a peu.