diumenge, 27 de juliol del 2008

I - CRONOESCALADA BTT SANT CRISTOFOL LA GARRIGA 2008

SANTI RIBOT GUANYA, EN CATEGORIA MASTER, LA PRIMERA CRONOESCALADA BTT A SANT CRISTÒFOL ESSENT QUART DE LA GENERAL, I CARLES DANTÍ VA SER VUITÈ.
Dins els actes de la festa major de La Garriga, es va organitzar la primera cronoescalada amb Btt a Sant Cristòfol, aquesta primera convocatoria va reunir uns seixanta ciclistes que varen situar-se a la línia de sortida de la plaça de l'esglesia de La Garriga, la sortida va ser conjunta de tots els participants a les 10'00h, els ciclistes sortien del mig del poble direcció a la C-17. Un cop arribats al Consorci del Moble, trencaven a mà dreta per enfilar els 4Km de pujada per pista fins a St.Cristòfol. La pujada va ser molt selectiva i va definir les posicions a la classificació final en un matí de molta calor.
Va guanyar la prova Santi Segú (Bicicletes Segú) amb 21''14m, segon va ser Jordi Riera amb 21''50m, tercer Joan Rodriguez amb 24'37m , quart, i primer Master, Santi Ribot (CTG) amb 24''53m i també participant del CTG, Carles Dantí va ser 8è. amb 27''24m.
Bona organització que va lliurar trofeigs als guanyadors de les diferents categories, un pernil per al guanyador absolut i un fuet per als deu primers, meló i beguda per tots els participans i rifa d'obsequis.