CIRCUIT CATALÀ DE DUATLÓ DE MUNTANYA I LLIGA CLUBS 2010-2011
II - DUATLO DEL SOLSONÈS

EL CTG SUMA TRES NOUS PODIS A SOLSONA I ES CONSOLIDA
                COM A LÍDER DE LA LLIGA DE CLUBS
El passat diumenge 12 de desembre, es va disputar la cinquena prova del Circuit Català i Lliga de Clubs de Duatló de Muntanya, va ser a l' entorn natural del pantà de Sant Ponç (Solsona), on l'organització a marcà un
primer sector de cursa per pista de muntanya de 5km. Tot seguit 24Km. de btt, el 90% per pista forestal
molt rapida i finalment 3Km. de cursa a peu, dins el mateix primer sector.
200 inscrits per aquesta prova, que era puntuable per primer cop, molt fred el mati, el termòmetre marcava 4º en el moment de la sortida, però amb sol.
                EL CTG SUMA EL SEGON PODI PER EQUIPS DE LA TEMPORADA
           AQUESTA OCASIÓ EM MARC SANJAUME - MARC SOLE - ALBERT SOLEY
TAMBÉ SUMEN EL SEU SEGON PODI, ALBERT SOLEY EN SUB-23 I SÍLVIA CORBERA VF-1
14è.Gen.Marc Sanjaume, 1'32''30h.
19è.Gen.Marc Sole, 1'33''54h.
33è.Gen.Albert Soley, 1'37''05h. (3è.Sub-23)
37è.Gen.Marcel Gual, 1'37''57h.
53è.Gen.Santi Ribot, 1'40''54h. (11è.V1)
59è.Gen.Jordi Bonet, 1'42''35h.
77è.Gen.Alberto Rodriguez, 1'46''51h.
125è.Gen.Enric Olivé, 1'56''17h. (37è.V1)
192è.Gen.Sílvia Corbera, 2'19''08h. (3ª.VF-1)
3è.Club Triatló Granollers, 4'43''29h. amb els temps de M.Sanjaume+M.Sole+A.Soley
El CTG amb 9 representants, va tornar a tenir una brillant actuació a Solsona. Marc Solé va marcar de nou uns extraordinaris sectors de cursa, especialment el primer sector, on va ser segon a la T1, per la seva banda el Marc Sanjaume, també amb excel·lents parcials en els sectors de cursa i un molt bo sector en btt, va ser el primer del CTG a meta, a un minut i poc el Marc Solé i per darrera el tercer del club, l'Albert Soley, que donaven el segon podi per equips de la temporada en el CTG, (3rs a Balaguer i 3rs a Solsona) superant de nou el CERRR Igualada i quedant a poc més de 2 minuts del segon graó del podi que ha sigut per el C.N.Vic.
Amb aquest resultat el CTG es consolida com a lider provisional de la lliga Catalana.
MARC SANJAUME CONTINUA LÍDER DEL CIRCUIT CATALÀ
Per el que fa a resultats individuals desprès d'aquesta prova, Marc Sanjaume, continua lider del Circuit Català, i es 2º en el rànquing absolut on ara Santi Ribot es 7è. i Marc Sole 10è.
L'Albert Soley va ser 3r en Sub-23, sumant el segon podi de la temporada (Vallfogona i Solsona) i situant-se 2n a la seva categoria, la Sílvia Corbera en veteranes-1, també va sumar el seu segon podi de la temporada (Balaguer i Solsona) i passa a ser 4t a la seva categoria. Varen completar l'equip Marcel Gual, Alberto Rodriguez i Enric Olivé que es situa 7è.en veterans-1.
SANTI RIBOT PATEIX UNA FORTA CAIGUDA I ÉS DUBTE PER CONTINUAR EL CIRCUIT
Santi Ribot va patir una forta caiguda en el sector btt, a uns 5km. de la T2 , en un tram asfaltat i molt ràpid, l'accident es va produïr quan un dels dos ciclistes que Ribot portava a roda, va decidir avançar, fent la maniobra però obstaculitzant la marxa de Ribot, que va impactar amb la seva roda de davant em la del darrera de l'altre corredor, en l'argot ciclista es coneix com "l'afilador", el manillar de Ribot es va plegar i va sortir escopit de la btt , caient a la carretera.
El del CTG, es va incorporar i va continuar en cursa molt mancat de condicions i perdent posicions, fins completar la prova.
Tot just acabar va ser atès per els serveis mèdics de la cursa  i traslladat més tard al servei d'urgències de l'Hospital de Granollers on se li va diagnosticar la fractura de la clavícula dreta. Ribot ha mantingut durant 9 temporades una regularitat impecable en el Circuit Català completant les 72 proves que s'han disputat fins a dia d'avui, i que ara es veu compromesa de forma involuntària.