diumenge, 27 de desembre del 2009

V - DUATLÓ DE MUNTANYA DE CABRILS

CIRCUIT CATALÀ DUATLÓ DE MUNTANYA I LLIGA CLUBS 2010
NÚRIA LAUCO I SANTI RIBOT TANCANT L' ANY 2009 AMB 2 PODIS PER EL CTG
El passat diumenge 27 de desembre es va cel·lebrar a Cabrils, la cinquena prova del Circuit Català i Lliga Clubs de Duatló Muntanya 2010. Amb 400 inscrits s'ha convertit amb la prova que ha reunit mes participants d' aquesta temporada , en un traçat de 5km. inicials de cursa a peu, 20 Km. de Ciclisme en Btt i 3 Km. finals mes de cursa a peu, sobre un circuit molt humit i amb algunes zones de fang per les fortes pluges caigudes aquest dies.

EL CLUB TRIATLÓ GRANOLLERS:
39è.General - Santi Ribot 1'47''21h. (3è.V1)
63è.General - Nuria Lauco 1'52''17h. (2ªABF/1ªVF1)
65è.General - Xavi Reyes 1'53''05h.
90è.General - Robert Diaz 1'57''11h.
92è.General - Ricard Reyes 1'57''33h.
176è.General - Ismael Vicente 2'09''39h.
13è. per Clubs CTG 5'37''37h. amb els temps de Santi Ribot - Xavi Reyes - Robert Diaz

NÚRIA LAUCO SUMA EL QUART PODI DE LA TEMPORADA I SANTI RIBOT FA EL SEU PRIMER QUE ES EL PRIMER MASCULÍ PER EL CTG.
La Núria Lauco va tornar a repetir una extraordinaria cursa a Cabrils, només va poder amb ella, l'actual sots-campiona d'Espanya, la Mercè Tusell i tan sols per ''22segons.
Lauco i Tusell van arribar juntes a la T1, per darrera de Montse Martínez (C.N.Reus Ploms), però totes dues van superar a la Montse en el sector Btt, Tusell es va distanciar de Lauco abans d'arribar a la T2, finalment Lauco va recuperar temps en el darrer sector per acabar segona , molt a prop de la Mercè Tusell (C.N.Reus Ploms) 1'51''55h, Núria Lauco (Club Triatló Granollers)
1'52''17h. i Montse Martínez també del Reus Ploms, va ser tercera, 1'57''00h. , darrera seu la triatleta Sub-23, Neus Cayla. Amb aquest resultat Núria Lauco es consolida com a lider del Rànquing Català Absolut Femení i de la seva categoria VF1.

Per la seva banda Santi Ribot, ha sumat el primer podi d'aquesta temporada, desprès de ser quart a Vallfogona, Viladecavalls i Balaguer i setè a Pallejà, va ser tercer, Ribot va fer una sortida explosiva i liderà la cursa en la seva categoria els primers 2Km, però finalment va arribat quart a la T1. En el sector Btt es situà tercer i tot i patir una forta torçada de peu en el darrer sector de cursa a peu, va poder defensar la posició de podi.
Amb aquest resultat Ribot es situarà 5è.del Rànquing Absolut Masculí i mantindrà el liderat provisional en la seva categoria V1. El segon del CTG va ser el Xavi Reyes, (que ja va puntuar a Viladecavalls), que va saber mantenir una bona regularitat en els tres sectors de la cursa. El tercer va ser el Robert Díaz, que debutava en competició federada aquesta temporada, i completaren l'equip el Ricard Reyes que entrà a 20'' segons del Robert i finalment l'Ismael Vicente, que sumà una nova participació en el Circuit Català.

Va guanyar la cursa, Didac Cuadros (C.T.St.Joan Abadesses) 1'34''39h, seguit d'Alejandro Gomez (CRRR.Strands Trhiatlon) 1'34''41h. i que va cedir la victòria en el darrer sector, tercer va ser Rafel Pares(C.N.Reus Ploms) 1'36''05h.