diumenge, 5 de juliol del 2009

24 hores de ciclisme a Montjuïc

Un Equip de Granollers ha participat a les 24 de ciclisme de Monjuïc amb 3 membres del CTG, Santi Ribot, Judith Andújar i Marc Rius. La resta de l'equip el formaven el pare de Marc, Andreu Rius, el seu germà Eugeni que és l'oncle del triatleta i la Mercè Tusell de Caldes.
Aquest equip força familiar va ser l'únic equip de 6 mixte per tant li va tocar competir amb els altres equips masculins, la seva posició final va ser la 10a de 25 de la categoria i la 24a de la general de 85 aconseguint completar 180 voltes en total.

Per tots els participants la prova va ser molt dura per la calor i la duresa del circuit que no era més que el mític circuit de formula 1 i de les 24h de resistència de motociclisme, amb la pujada a l'estadi olímpic i la famosa baixada per la Font del Gat i carrer Lleida.