diumenge, 25 de gener del 2009

El CTG s'estrena en Triatló d'hivern

El passat diumenge 25, es va dur a terme el campionat d'Espanya de triatló d'hivern a l'Estació de Llanos del Hospital a Benasque. Aquesta prova consistia en 10km d'esquí de fons, 10 de bici tot terreny i 5 corrents tot sobre la neu. La forta nevada caiguda el dia abans va endurir molt la prova, i entre altres va obligar a reduir el sector de bici ja que aquest s'havia de fer tot arrossegant el cicle.

El CTG va presentar un equip masculí format per Marc Rius, Robert Díaz, Oscar Blanquez i Leo Aren, classificant-se en 14a posició per clubs. Per altre banda Mònica Solana, va estrenar-se amb el CTG aconseguint una 16a posició femenina. Per tots els integrants del CTG era la primera experiència en aquest tipus de prova i valoren molt positivament l'experiència, i pensen repetir en el pròxim campionat de Catalunya de triatló blanc aquest cop a Tuixén el 15 de febrer.

EL CLUB TRIATLO GRANOLLERS:

16è.General FEM - Monica Solana 2 '31 ''31h.

71è.General - Marc Rius 2' 08 ''56h.
 85è.General - Robert Diaz 2' 18 ''23h.
 87è.General - Oscar Blanquez 2' 18'' 44h.
106è.General - Leo Aren 2' 37''07h.

14è. per CLUBS 6' 46'' 03h. amb els temps de M.Rius-R.Diaz-O.Blanquez.

La prova la va guanyar Imma Pereiro en dones i Victor Lobo en homes, i els millors club varen ser el C.N. Reus Ploms en categoria femenina i el Stadium Casblanca en masculina.