diumenge, 12 d’octubre del 2008

7è. TRIATLÓ INFANTIL D' IGUALADA

LAURA RIBOT ÉS SEGONA AMB CADET FEMENÍ

Diumenge 12-Oct-2008 , es va celebrar a Igualada la prova de Triatló infantil mes antiga i consolidada de Catalunya, una competició especialment dissenyada per categories infantils i que ja fa anys es te amb la consideració de Campionat de Catalunya Infantil de la modalitat, a falta que la Federació estableixi definitivament aquest "estatus" a la prova, actualment és considerat el Campionat de Catalunya "de forma oficiosa". Així doncs la zona esportiva de Les Comes" va reunir a mes de 300 triatletes amb les diferents categories.

Laura Ribot, va aconseguir una lluitada segona posició en la categoria Cadet Femení, amb un registre de 31''19m. va completar 75m. de natació, 6Km. de ciclisme i 3Km. de cursa a peu.
La guanyadora va ser Ona Pallissé (C.N.Reus Ploms) amb 30''29m. i tercera Claudia Gilabert (C.N.Montjuic) amb 32''28m.

Cal destacar el debut amb la modalitat de Triatló d' Albert Hernandez Serrano , amb la categoria Benjamí va superar la seva prova amb 11''29m.