diumenge, 14 de setembre del 2008

Triatló Olímpic de Tossa de Mar

El passat diumenge 14 de setembre es va celebrar la primera edició del triatló olímpic de Tossa de Mar.
En aquesta prova de distància olímpica hi varen participar el Miquel Comella, el Jordi Reche i el Ramon Cardó i aquests en foren els seus resultats.

Miquel Comella 2:46:17
Ramon Cardó 2:58:22
Jordi Reche 3:28:04

El CTG va assolir la 14a posició, essent els últims de la classificació.
Va ser una prova marcada per la duresa del circuit ciclista ja que transcorria per unes carreteres amb diferents ports de duresa moderada.

Aquí en teniu la crònica del Jordi Reche:
I TMEnT. Primer Triatló de Muntanya Entretingut de Tossa.
Primer triatló olìmpic de Tossa; sento comentaris de que el 2º segment de bici és molt dur. Ens saludem amb en Ramón i en Miquel Comella. I el Sergi i el Carlus on s´han ficat?

Després d´una llarga explicació de l´organització tipus: "2voltes nedant sortint de l´aigua, carretera no tallada al trànsit, perill perque hi han varies paelles, se surt corrents com abans..." comença la prova donant la sortida el mateix Marcel Zamora a les 9:30h aprox., corrent per sobre de la sorra a 10m del mar.

Nedant amb neoprè i fent una T1 força ràpida surto amb bici cap a Llagostera, tot recte i amb muntanya russa, fins que, un cop passada la població, es comença a enfilar cap a St Feliu de Guixols i un voluntari ens crida: "vinga, que ara comença lo divertit!!!"; la carretera "en plan" "patates ondulades" amb l´asfalt petat i tirant amunt amb un 20%, sort que el temps acompanyava molt(sol i caloreta a última hora).
El segment de bici s´ha fet veritablement llarg (al final eren 46 km i el sensor de velocitat no el tenia ben coectat amb la roda), i un cop a dalt, havent passat St Feliu , un paissatge preciós veient el mar i finalment Tossa als nostres peus. La sensació era que mai s´arribava a baix, 4 o 5 paelles baixant, amb algun cotxe de tan en tan, a una velocitat max. de 55 km/h a les rectes i molt i molt entretingut tot i la forta pendent de baixada.

Finalment , faig la T2 força ràpida per mi, i a córrer per camí urbà amb les cames una mica petades i amb la sensació que s´està fent molt llarg, sort dels avituallaments.

Un últim esforç i espringtant els últims metres sense saber quin temps he fet.
Menjo taronges i bec begudes que el meu cos rebutja poc després i vaig a canviar-me.
Al final, satisfet de tot plegat; em canvio i vaig a Roses a una despedida de solter, fins a les 5h ballant, les cames m´acaben de quedar petades, vés per on.

D´aquesta manera, donc la temporada per finalitzada.

Salut!