dissabte, 28 de juny del 2008

CAMPIONAT CATALUNYA BTT INFANTIL 2008 - LLIÇA D' AMUNT

LAURA RIBOT DEL CLUB TRIATLÓ GRANOLLERS ES PROCLAMA
CAMPIONA DE CATALUNYA DE CICLISME BTT.
Aquest dissabte es va cel.lebrar a Lliça de Munt el Campionat de Catalunya de Categories Infantils 2008 , la convocatòria feta per la federació Catalana de Ciclisme va reunir a mes de 150 participants repartits en les quatre categories establertes (benjamins,principiants,alevins i infantils) , la competició es va disputar sobre un etgigen circuit de 3 km. marcat a l'indret en el bosc de Palaudàries en el qual els participants havien de fer un determinat número de voltes depenen de la categoria, el circuit tenia una pujada llarga per corriol en el Kilòmetre 1 i una de mes curta a la part final del circuit, entremig una baixada força tècnica i llarga també amb corriol
com la primera pujada , la resta de trams , eren zones que planejaven entre els desnivells
esmentats; cada categoria va disputar el campionat de Catalunya amb participants de
primer i segon any , d'aquesta manera es donar l'opció a competir nomes amb els nascuts
el mateix any.
EL CLUB TRIATLÓ GRANOLLERS:
Laura Ribot Tarbal - CAMPIONA CATALUNYA INFANTIL FEMENÍ (2any)
Albert Ribot Tarbal 6è. Aleví M.2any.
Ferran Calero Gonzàlez 9è.Infantil M.2any.
El CTG va tenir tres representants en aquest campionat, Ferran Calero va ser 9è. en la màxima categoria d' infantils de segon any, per la seva part Albert Ribot que l' any passat havien sigut tercer de Catalunya aTorroella de Montgrí com aleví de primer any, en aquesta ocasió ha sigut 6è. com aleví de segon any; tant el Ferran com l' Albert varen iniciar la cursa amb posicions avançades però a mida d' anar completant voltes varen distanciar ce dels seus caps de cursa , tots dos varen tenir fortes lluites per defensar les seves posicions finals.
LAURA RIBOT CAMPIONA DE CATALUNYA
La Laura Ribot, triatleta del CTG que competeix amb la modalitat de cros amb el FCB , ciclisme i triatló com a membre del CTG, va aconseguir el primer títol de la seva carrera esportiva , que ha
estat amb la modalitat de ciclisme BTT ; la Laura ja fa tres temporades que competeix de forme regular en l' OPEN INFANTIL MASSI , on ha aconseguit nombrosos podis, siguen tercera l'any 2006 i Campiona el 2007, aquest mateix any va ser Campiona Inter-comarcal a St.Viçens del Horts i subcampiona de Catalunya Infantil de primer any a Torroella de Montgrí, ara el seu darrer any abans de passar a cadet ha aconseguit el Campionat de Catalunya en la màxima categoria infantil.